Hjem - Kurs - Produkter til kjøp og leie - Om oss - Kontakt
 
 
   
 

Geir Atle Mylius

Geir Atle er ansatt i Vestre Viken Ambulansetjenesten i Hallingdal de siste 30 årene. Han er også seksjonsinstruktør for de ansatte i Vestre viken Ambulansetjenesten. Jobbet over 2 år på ambulanse i utlandet for forsvaret. Geir Atle er en aktiv dykker.

   
 

Sverre Mørk

Sverre er ansatte i Vestre Viken ambulansetjeneste, og i Oslo Akershus ambulansetjeneste. Han er vår mann UTE. Han er Rescue 3 elveredder, aktiv kiter og skigåer. Sverre er aktivt med i Røde Kors og underviser i fjellredning, skred og alt annet som foregår under åpen himmel. Sverre er også Nasjonal Paramedic (høyskoleutdannet ambulansearbeider).

   
 

Jørn fossnes

Jørn har tidligere vært ansatt i Vestre Viken HF hvor han har kjørt ambulanse en mannsalder. Han har jobbet som instruktør i Norsk Luftambulanse og er Nasjonal Paramedic (høyskoleutdannet ambulansearbeider).

   
 

Mona Guterud

Mona er Ambulansearbeider, Sykepleier og er Mastergrad student i Prehospital care i Stavanger. Seksjonsinstruktør Vestre Viken HF.

   
   
 

Linda løken

Linda er ansatt på Geilo legesenter/legevakt.
Utdannet sykepleier og ambulansefagarbeider. Linda er vår kurskordinator, og er med å holder kurs.

   
 

Geir Støckert

Geir har sitt daglige virke i Vestre Viken HF hvor han jobber som Paramedic på legebil, i tillegg til at han arbeider på AMK 1-1-3. Geir er nå Nasjonal Paramedic (høyskoleutdannet ambulansearbeider).

   
 

Morten Woll

Morten jobber i Vestre Viken HF i ambulansen på Geilo. Han har lang erfaring fra Røde Kors og har vært beredskapsansvarlig og hatt førstehjelps koordinering på en rekke arrangement i Norge som downhill VM, Voss Geilo og landeveis VM i Norge i 2017.

   
 

Geir Andre Pettersen

Nasjonal Paramedic i Drammen og jobber på AMK Vestre Viken HF og legebil i Drammen.

   
 

Lasse Whalstrøm

Lasse er ansatt i Vestre Viken HF i ambulansetjenesten. Han har også erfaring fra Politiet og Brannvesenet. Han er en aktiv dykker.

   
 

 

Vi har lang erfaring med akuttmedisinsk pasientbehandling.

Nå bruker vi all vår erfaring til å gjøre deg og din bedrift bedre rustet til å håndtere akutte hendelser.